Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 23:19

Παρελθόν ο Αθανασιάδης | Ψάχνονται στην Πεύκη

Αιγάλεω

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω αποτελεί και επίσημα ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο προπονητής, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώνει την παραίτηση του προπονητή , Γιώργου Αθανασιάδη, από την τεχνική ηγεσία. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας μας λόγω προσωπικού προβλήματος ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο και η διοίκηση σεβάστηκε την επιθυμία του. Ο ΑΟ Αιγάλεω ευχαριστεί τον Γιώργο Αθανασιάδη για την προσφορά και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Ερμής Ζωνιανών

Η διοίκηση του Ερμή ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Κηφισιά για την φιλοξενία που τους παρείχαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Αθήνα για τα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (2-2). Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “O AO Ερμής Ζωνιανών ευχαριστεί την ομάδα της Κηφισιάς για την άψογη φιλοξενία. Τέτοιες φιλοξενίες παράγουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό και η ομάδα του Ερμή υπόσχεται ανάλογη αντιμετώπιση στα Ζωνιανά”

Πεύκη

Σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα οδηγήσει την Πεύκη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, βρίσκονται οι ιθύνοντες του συλλόγου, μερικές ώρες μετά την αποχώρηση του Στάθη Ασλάνογλου από την τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ψηλά στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονται ο Λύσανδρος Γεωργαμλής και ο Νίκος Γκουλής, δύο προπονητές με αρκετή εμπειρία και γνώσεις.

Ο μεν πρώτος βρισκόταν πρόσφατα στον πάγκο της Καλλιθέας, την οποία καθοδήγησε στο πρωτάθλημα της Footballleague,έχοντας να επιδείξει 'πλούσια' πορεία, κατά την οποία εργάστηκε σε Εθνικό, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό, Ηλυσιακό, Φωστήρα, αλλά και σε ΑΕΚ, Ατρόμητο ως βοηθός προπονητή. Από την άλλη, ο Νίκος Γκουλής εργάστηκε τα τελευταία χρόνια σε Πιερικό και ΑΟ Γλυφάδας, ενώ έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στον Εθνικό και στον ΟΦΗ. Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης θα γίνει συνάντηση με αμφότερους, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να γίνει γνωστό το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει την Πεύκη.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares